Welkom bij MIOTEQ BV

Wij leveren en plaatsen veilige, geconditioneerde en in Nederland geproduceerde prefab betonnen stations op maat en indien gewenst met een technische installatie af fabriek. De stations zijn veelal elementen van het landelijke netwerk van elektriciteit, gas, telecommunicatie voor bedrijven en voor overige meet- en regelsystemen zoals railnet en het hoogspanningsnet.  MIOTEQ werkt daarbij met duurzame en hoogwaardige producten. Bovendien wordt het station conform Eurocode 2 geproduceerd en zijn onze medewerkers VCA VOL  gecertificeerd en in het bezit van DVP.

Een goed functionerende infrastructuur is een fundamenteel onderdeel van de moderne samenleving.  Zonder deze infrastructuur kan Nederland niet groeien en wij leveren graag onze bijdrage aan het grotere geheel. Kwaliteit, veiligheid en omgeving/milieu zijn hierbij belangrijke speerpunten.

MIOTEQ is een professionele, proactieve en servicegerichte organisatie. Door de levering van een compleet pakket wordt u volledig ontzorgt. MIOTEQ begeleidt voor u het gehele project van begin tot eind, terwijl u controle houdt. U heeft contact met uw eigen adviseur waardoor de communicatie helder blijft en de lijnen kort zijn. De adviseur heeft, naast contact met u, ook alle contacten met andere betrokken partijen.  Door de integratie van kennis en kunde van de verschillende disciplines komen wij samen met u tot meerwaarde voor uw project. Wij kijken met u naar passende maatwerkoplossingen en mogelijkheden om besparingen te realiseren.

Wij staan er voor garant dat u krijgt wat u voor ogen heeft!

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.