Hoe is onze project aanpak

Elk project heeft zijn eigen aanpak nodig. MIOTEQ is een professionele, proactieve en servicegerichte organisatie. Als leverancier van een totaalpakket wordt u volledig ontzorgt. MIOTEQ begeleidt het gehele project van A tot Z waarbij u “leading” blijft. Door een nauwe samenwerking met u kijkt MIOTEQ naar passende maatwerk oplossingen en mogelijkheden besparingen te realiseren. MIOTEQ gaat voor het leveren van absolute kwaliteit.

Het project in 3 stappen

Inventarisatie

Digitaal inmeten van de hoekpunten en palen

Bij het eerste contact worden uw wensen en eisen nauwkeurig geïnventariseerd. Vervolgens stelt MIOTEQ de nodige, gerichte vragen om in een later stadium niet voor verrassingen te komen te staan.

Offerte

Vervolgens wordt er door MIOTEQ een heldere en transparante offerte opgesteld waar in de wensen, eisen en adviezen zijn verwerkt. In de offerte wordt een splitsing gemaakt in de verschillende disciplines van het project, met een heldere samenvatting.

Realisatie

Na akkoord van de offerte ontvangt u een bevestiging van de opdracht van MIOTEQ. Daarna worden de werkzaamheden volgens een strakke planning uitgevoerd. MIOTEQ heeft hierin de leiding en houdt de opdrachtgever voortdurend op de hoogte van de gang van zaken. MIOTEQ zorgt voor een oplevering conform de gemaakte afspraken met een minimale overlast voor de omgeving.

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.