Stations voor Telecommunicatie

Het telecommunicatie netwerk in Nederland moderniseert snel. De overgang van netwerken bestaande uit koperen kabels naar glasvezel wordt versneld doorgevoerd. De komende jaren worden alle bedrijven en woningen in het land aangesloten op netwerken van glasvezel. Maar ook kiezen fabrieken en bedrijven steeds vaker voor een eigen netwerk. Er worden hoge eisen aan de betrouwbaarheid en de kwaliteit van deze prefab betonnen stations die de geavanceerde apparatuur moet huisvesten. Deze stations of datacenters kunnen worden uitgerust met geïsoleerde wanden, een EMC-net, installatie vloer (computervloer),

Installatievloer voorzieningen voor noodstroom aggregaten. De stations kunnen worden voorzien van deuren en roosters zijn waarvan de afmetingen haast onbeperkt zijn en kunnen op elke wenselijke plek in de wand worden geplaatst, zolang dit constructief verantwoordelijk is. Water- en gasdichte kabeldoorvoeren in de wanden of vloer kunnen worden geleverd. De prefab betonnen stations van MIOTEQ  kunnen worden uitgerust met verschillende typen klimaatinstallaties. De binnenafwerking, als coating, antistatische afwerking, inclusief de plaatsing van een technische installatie kunnen we voor u verzorgen. De buitenafwerking van het station kan MIOTEQ geheel aan uw wensen aanpassen. MIOTEQ prefab betonnen stations zorgen voor een veilige, waterdichte oplossing voor dit netwerk.

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.