Stations voor Elektriciteitsvoorzieningen

Voor deze stations zijn zaken als klimaat, Rc-waarde, EMC en inbouw mogelijkheden van groot belang. De prefab betonnen stations of transformator behuizingen voor elektriciteitsvoorzieningen van MIOTEQ  zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, met verschillende specificaties en voor verschillende toepassingen op dit gebied. De afmetingen van deuren en roosters zijn haast onbeperkt en kunnen op elke wenselijke plek in het station worden geplaatst, zolang dit constructief verantwoordelijk is.

Een inkoopstation van Enexis conform de eisen geplaatst bij Friesland Campina te Meppel door Mioteq BVDe buitenafwerking van het station kan MIOTEQ geheel aan uw wensen aanpassen. Ook het aanbrengen van een antigraffiti coating kunnen we voor u verzorgen. Veiligheidsvoorzieningen als het aanbrengen van valbeveiliging en ladderopstelplaatsen kan MIOTEQ voor u verzorgen. Transformatoren kunnen eenvoudig via de deuropening op de profielrails (traforails) worden geplaatst. De stations kunnen, in de kabelkelder,  worden uitgerust met waterdichte kabeldoorvoeren in iedere gewenste diameter.  De stations kunnen ook worden voorzien van en installatievloer (computervloer).

Aangepast aan de gebruikssituatie en rekening houdend met de veiligheidseisen kan MIOTEQ alle type stations leveren: zowel betreedbare als een niet-betreedbare stations. De binnenindeling, afwerking, inclusief de plaatsing van een technische installatie (zoals transformatoren, MS installaties, ringaardrail en schakelmateriaal) kunnen we voor u verzorgen.

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.