Veiligheid

Naast kwaliteit is veiligheid een zeer belangrijke kernwaarde bij MIOTEQ. Betrouwbare kwalitatieve producten gemaakt tijdens veilige processen, dat is de rode draad die door de dagelijkse werkzaamheden van MIOTEQ loopt. Wij besteden veel aandacht aan veiligheidsbewustzijn en verwachten van onze medewerkers dat zij altijd zorgen voor hun eigen veiligheid, voor hun omgeving en het milieu. Hiertoe hebben al onze medewerkers een VCA-VOL certificaat.

Helm overall handschoenen veiligheidsbril en gele veiligheidsjas met logo en Mioteq

Dit bewustzijn zorgt er ook voor dat we helder communiceren over wat we zien, merken en willen. En dus ook over onze doelstellingen, plannen, procedures en alles wat verder bij veiligheid komt kijken. Wij spreken elkaar en anderen aan als we onveilig gedrag zien. Wij zullen altijd proberen de veiligheid te vergroten.

 

Bovendien is het belangrijk voor de gezondheid van onze medewerkers. Men leeft immers niet om te werken, maar vooral om plezier te hebben. Zo ook plezier in het werk. Flexibiliteit in het uitvoeren van de werkzaamheden is hiervoor onontbeerlijk. Werkplekken en -tijden zijn flexibel en toch op de juiste manier ingericht. Dat maakt werken leuk. Naast plezier in het werk stimuleren wij onze medewerkers om regelmatig te bewegen.

MIOTEQ neemt zodoende diverse maatregelen om de veiligheid van medewerkers en de omgeving te garanderen zoals goede werkkleding, de juiste materialen waaronder valbeveiliging en duidelijke regels. Bovendien zullen we het milieu beschermen waar en wanneer we kunnen.

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.