Uniciteit

Niets is hetzelfde, alles en iedereen is uniek.

MIOTEQ is tussen de verschillende aanbieders op de markt een unieke speler. Het is een professionele, proactieve en servicegerichte organisatie gespecialiseerd in maatwerk met een hoge kwaliteit. Dankzij jarenlange ervaring en brede kennis realiseert MIOTEQ met haar partners projecten in het hele land. Van grondwerk, fundatie, prefab beton, transport, plaatsing tot installatie of in een combinatie van verschillende disciplines zorgt MIOTEQ voor de realisatie van het project.

Vast contactpersoon

Voor uw project heeft u te maken met een vaste contactpersoon. Deze begeleidt u vanaf het begin tot het einde van het project. Uw adviseur weet of u de deur links of rechts wilt hebben, of de doorvoeren dit keer rechtsboven in plaats van onder. Zo worden de gemaakte afspraken op de juiste manier vertaald en is eventueel bijsturen eenvoudig te realiseren. Dit komt de kwaliteit ten goede.

Kwaliteit

MIOTEQ levert topkwaliteit. Dit uit zich bijvoorbeeld in de absolute waterdichtheid van de prefab betonnen behuizingen met een bestendigheid tegen intern en extern geweld. Van de technische installaties en de andere disciplines kunt u ook de beste kwaliteit verwachten.
“Voor minder doen we het niet!”

Korte levertijden

In Nederland is MIOTEQ een opvallend klantgerichte en flexibele organisatie die gekenmerkt wordt door korte communicatielijnen. Mede hierdoor kunnen korte levertijden worden gerealiseerd, waarmee we ons onderscheiden in de markt.

Lokaal

Mioteq is gevestigd in het Noorden van Nederland en werkt zoveel mogelijk met partners en leveranciers uit het Noorden. Dit om een bijdrage te leveren aan het milieu door korter/minder transport en daardoor een verminderde CO2 uitstoot.

De bovenstaande voordelen vertaalt MIOTEQ in een prijs die concurrerend is in de markt.

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.