Certificaten

Wij staan ervoor garant dat u krijgt wat u voor ogen heeft. Maar dat doen wij niet alleen. Om kwaliteit te kunnen leveren moeten we elke dag het beste uit onszelf en uit onze leveranciers halen. Certificaten zijn een instrument om structureel aan kwaliteit te blijven werken.

De life Savings Rules behorende bij het Digitaal Veiligheidspaspoort

Medewerkers

De projecten worden uitgevoerd door in- en externe medewerkers die een VCA (-VOL) certificaat hebben en in het bezit zijn van het DVP (digitaal veiligheidspaspoort). Veiligheid, milieu en gezondheid staan centraal. De medewerkers zijn op de hoogte van de geldende veiligheidseisen. Door middel van “toolboxmeetings” wordt deze kennis up-to-date gehouden.

Beton

Niet alleen de medewerkers denken aan veiligheid, ook onze ruimtes moeten veilig en betrouwbaar zijn. Onze prefab betonnen behuizingen worden in Nederland ( Groningen ) onder KOMO geproduceerd en conform Eurocode 2 eisen geleverd. Daarmee weet u zeker dat zij voldoen aan alle technische eisen en richtlijnen in de Europeese bouwsector.

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.