Stations voor Pompen, Meet- en Regeltechniek

Gemalen, waterzuiveringen en het spoorwegennet worden steeds vaker geautomatiseerd en op afstand bestuurd en de inrichting wordt steeds geavanceerder en stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid van de stations voor pomp-, meet- en regeltechniek. De prefab betonnen stations kunnen worden voorzien van deuren en roosters zijn waarvan de afmetingen haast onbeperkt zijn en kunnen op elke wenselijke plek in de wand worden geplaatst, zolang dit constructief verantwoordelijk is.

Een kelder voor een station voor pomp-, meet en regeltechniek

Water- en gasdichte kabeldoorvoeren in de wanden of vloer kunnen worden geleverd. De stations van MIOTEQ  kunnen worden uitgerust met met voorzieningen, als ankerrails en instort profielen, om het inbouwen van de installaties te vergemakkelijken. De binnenafwerking, als coating, antistatische afwerking en oliebestendige coating, inclusief de plaatsing van een technische installatie kunnen we voor u verzorgen.

De buitenafwerking van het station kan MIOTEQ geheel aan uw wensen aanpassen..

Mioteq BV

Mioteq levert en plaatst veilige, geconditioneerde prefab betonnen behuizingen op maat, indien gewenst met een technische installatie.